Nominaties NeZeR-categorie Duurzaam Bouwen Awards bekend

De genomineerden van categorie 4 Partij met Nul-op-de-meter-renovatieaanpak voor gestapelde bouw (NeZeR) van de Duurzaam Bouwen Awards zijn vandaag bekend gemaakt.

De deelnemers aan categorie 4 van de Duurzaam Bouwen Awards hebben hun renovatieconcept vanmiddag tijdens een interactieve bijeenkomst gepresenteerd aan de stuurgroep van NeZeR en een publiek van deelnemers en geïnteresseerden. De NeZeR-competitie is een uitvloeisel van een Europees project waarin ontwerpcompetities worden gehouden voor ‘Near Zero Energy Renovation' van woongebouwen in vijf deelnemende landen. W/E adviseurs coördineert de Nederlandse inbreng.  Meer informatie vindt u op www.nezer-project.eu.

Na een inspirerende middag heeft de NeZeR stuurgroep de renovatieconcepten van de volgende drie organisaties genomineerd:

Jury buigt zich over keuze winnaar

In de komende weken bepaalt de jury wie de winnaar is van de Duurzaam Bouwen Award. Anke van Hal, professor aan de Nyenrode Business Universiteit en TU Delft zit de jury voor. Overige juryleden zijn:

Uitreiking Duurzaam Bouwen Awards 2016

Op 22 maart 2016 vindt de uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards plaats tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam. Het programma start om 15:00 uur op het hoofdpodium. Alle deelnemers van de Duurzaam Bouwen Awards zijn uitgenodigd om aan de uitreiking deel te nemen. Een gratis entreekaart voor Building Holland is te verkrijgen via deze link.

Deel dit artikel

permalink