Opknapbeurt Scheveningse Parking Nieuwe Parklaan

Na 40 jaar was de parkeergarage bij het Scheveningse Circustheater toe aan een opknapbeurt. Hiervoor heeft Latexfalt Vloersystemen gezorgd, met producten van Remmers.

De donkere garage met beschadigde vloeren en krappe plekken behoort tot het verleden. Onlangs is het 11.000 m² en 15 verdiepingen tellende gebouw namelijk opnieuw opgeleverd. Commercieel manager Vloeren van Latexfalt Vloersystemen Frans Leen is trots op zijn werk. “De garage heeft een totale metamorfose ondergaan. De vloeren zijn zandkleurig, RAL 1002, met een knipoog naar het Scheveningse strand en de looppaden roodbruin. Je beleeft er ruimte en veiligheid.”

Leegstand kost geld

Latexfalt Vloersystemen kreeg de opdracht vanwege het kwaliteitsproduct en de wijze waarop het meedacht met de opdrachtgever. “We boden een ultrakorte realisatietijd aan in de wetenschap dat leegstand vanwege werkzaamheden bakken met geld kost.”

Een ander voorbeeld van proactief meedenken met en ontzorgen van de opdrachtgever, is het voorstel om naast de parkeerruimten ook het trappenhuis en de ruimte met betaalautomaten aan te pakken. Allemaal in dezelfde stijl uiteraard.

Ruimere parkeerplaatsen

Hoofd Uitvoering Gerrit Streefkerk omschrijft de werkzaamheden: “Eerst hebben we de vloeren gereinigd. Alle kauwgom en olie verwijderd. Daarna hebben we ze gestraald en vervolgens geëgaliseerd met Remmers Epoxy FAS 100: een transparante grondering, die we hebben gevuld met Remmers Kwartszand 01-03. Daarna hebben we Systeem OS-8 van Remmers aangebracht. Om op het topdek de kleur vast te houden en goed te beschermen tegen UV-licht, hebben we daar Remmers PUR Top OS 11 van het Systeem OS-11 overheen gezet.”

Het resultaat mag er zijn, vindt werkvoorbereider/uitvoerder Robbert Leen: “We hebben ruimere plekken gerealiseerd door per etage 2 plekken op te offeren. Automobilisten parkeren er nu met plezier, dat hoor ik overal om me heen.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Remmers BV