11 luxe herenhuizen in Haarlem met licht en ruimte

De nieuwbouw De Nieuwe Heeren wordt ontwikkeld door Duurzaam Gebouwd-partner Dutch Housing Company. Op de hoek van de Wagenweg en de Westerhoutparkstraat in Haarlem realiseert de ontwikkelaar 11 stijlvolle herenhuizen.

Eind maart tekenden Dutch Housing Company en Pré Wonen de koopovereenkomst voor de verkoop van grond onder het voormalige pand Vitae Vesper. De woningen die hier komen zijn ontworpen door architect Svetla Stefanova uit Amsterdam. Stefanova ontwierp klassieke woningen met veel woonkwaliteit, met aandacht voor details en passend in de omgeving.

De ondertekening van het koopcontract, vlnr: Walter Landsaat (DHC), Anke Hutjens (Pré Wonen) en Menno James (DHC).

De woningen hebben een plafondhoogte van ruim 3 meter en bijpassende erkers en veranda’s die de woningen veel licht en ruimte geven. Dankzij de ontwikkeling komen er aansprekende herenhuizen bij in de gewilde Koninginnebuurt in Haarlem.

Energiezuinig

Het plan biedt het beste van twee werelden, namelijk een mooie klassieke uitstraling en tegelijk door toepassing van hoogwaardige isolatie en moderne installaties energiezuinige woningen die klaar voor de toekomst.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Housing Company

Meer nieuws uit Haarlem, Noord-Holland