2 logistieke gebouwen BREEAM-NL In-Use gecertificeerd

Twee gebouwen van PostNL zijn gecertificeerd met BREEAM-NL In-Use. Daarmee loopt het postbedrijf voorop als het gaat om keuringen van bestaande logistieke gebouwen.

Eerder konden bestaande logistieke gebouwen nog niet worden beoordeeld aan de hand van BREEAM-NL In-Use. “Het is mede doordat PostNL erom vroeg dat er nu een keumerk komt voor dit type gebouwen”, vertelt directeur Annemarie van Doorn van DGBC.

Hoe duurzaam zijn we?

“Deze panden zijn belangrijk voor ons bedrijf”, zegt directeur productie Albert Rodenboog van PostNL over de gecertificeerde logistieke gebouwen. “We willen dat ze voldoen aan strenge duurzaamheidseisen op het gebied van gebruik en onderhoud. Door BREEAM-NL In-Use weten we nu hoe duurzaam ze zijn en ook hoe we dat het beste kunnen verbeteren.”

Verdere verduurzaming

Om de gebouwen nog duurzamer te maken plaatst PostNL zonnepanelen op de daken van de pakkettensorteercentra en neemt de organisatie bij vervanging van installaties de meest duurzame keuze.

Meer weten?

Meer weten over de kansen in de markt voor logistiek vastgoed? Bezoek dan het gratis event Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Logistiek Vastgoed.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Den Haag ('s Gravenhage), Zuid-Holland