Nieuwe bestemming voor deels leegstaand kantorencomplex

Een deels leegstaand kantorencomplex in Breda krijgt een nieuwe bestemming. Het complex aan de Tramsingel 1-20 in Breda van ruim 7.500 m2 kent grote delen die al geruime tijd leegstaan.

“We willen graag de wensen van de 20 huurders in kaart brengen om samen tot een betere indeling te komen”, vertelt Olaf Terpstra van het Eindhovense Camelot Real Estate. “De plint, die al lange tijd leeg staat, is uitstekend geschikt voor ons flexibele kantoorconcept Camelot Workspace.”

Het concept is erop toegespitst om variabele werkruimtes per maand te huren, gecombineerd met gedeelde voorzieningen als een pantry, receptie en vergaderruimtes. “We zijn verder van plan om de leegstaande delen op de verdiepingen te transformeren naar ongeveer 90 zelfstandige woonruimtes voor één- en tweepersoons huishoudens.”

Hoger energielabel en beter voorzieningenniveau

Camelot werkt samen met partner Klok-Groep om de transformatie te realiseren. “Er zijn genoeg mogelijkheden om het complex een boost te geven naar een hoger energielabel en een beter voorzieningenniveau”,  aldus algemeen directeur Ton van de Klok over de herontwikkeling. ”De opgedane kennis uit eerdere projecten van Clever Real Estate zetten we in om een deel van het gebouw te transformeren naar hoogwaardige woonstudio’s met eigen douche, toilet en keukenvoorzieningen.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Camelot Europe

Meer nieuws uit Breda, Noord-Brabant