Focus nieuwe divisie op glasprojecten

De nieuwe divisie Scheuten Projects, richt zich op de internationale projectenmarkt. Het is een samenwerking tussen Scheuten GGP Venlo, dochterondernemingen Bischoff Glastechnik AG (BGT) en SITEC Produktions GmbH.

“Binnen het Scheuten concern dekten de verschillende bedrijfsonderdelen al een hele tijd meerdere deelgebieden van de projectenmarkt in de glasbranche af”, vertelt Heiko Probst, die de leiding op zich neemt van de nieuwe Scheuten Projects divisie. “Een intensievere samenwerking tussen GGP, BGT en SITEC in een nieuwe projectendivisie om van elkaars kennis, ervaring en capaciteit te profiteren is daarom een logische stap om onze klanten nog beter te bedienen”, aldus Probst.

Nieuwe divisie is actief

Met de divisie richt Scheuten zich op internationale projectklanten die hoogwaardige expertise nodig hebben op het gebied van glas en gevels. “Hiervoor hebben we zowel in Nederland als in Duitsland ervaren projectengineers die de klus klaren, binnen het tijdsbestek en budget dat onze klanten voor ogen hebben.” De nieuwe divisie is per direct actief.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Scheuten