Slimme Nul-op-de-Meter woningen in Ermelo

De Nul-op-de-Meter wijk in Groevenbeek Noord mag zich met recht ‘Smart’ noemen, met tal van energie-efficiënte maatregelen, een pv-dak en een digitaal paneel dat bewoners van informatie voorziet.

In het project zijn veel innovaties toegepast, zoals energieopslag, zonwering en opwarming van de woning en op het gebied van data die verwerkt wordt voor bruikbare informatie voor de bewoner. “Dat alles komt samen in een digitaal paneel, waar bewoners kunnen zien wat de opwek en het verbruik is”, vertelt commercieel adjunct-directeur Van Wijnen.

Slim en duurzaam

De BeNext-technologie maakt de Nul-op-de-Meter woningen ‘Smart’. Het zorgt er tevens voor dat bewoners controle hebben over hun huis. Zowel binnenshuis als buitenshuis, waarbij laatstgenoemde via een app gaat. “We laten zien dat we klaar zijn voor de volgende stap, namelijk de slimme Nul-op-de-Meter woning”, laat Bart Peters van afdeling Sales van Fakro weten.   

Bekijk de volledige video over Groevenbeek Noord op het YouTube-kanaal van Fakro Nederland en leer meer over slimme eigenschappen van de woningen.

Meer weten

Bent u op zoek naar kennis over investeringsruimte en innovatieve oplossingen om tot een succesvolle NoM businesscase te komen? U bent welkom op een van de inspirerende ochtendseminars Nul-op-de-Meter, waar topexperts en beslissingsbevoegden samenkomen om de toekomst van woningbouw te vormen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor Duurzaam Gebouwd Nul-op-de-Meter. Verzeker u van een deelname en schrijf in voordat het te laat is. 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door FAKRO Nederland

Meer nieuws uit Ermelo, Gelderland