Verkoop van energieneutrale woningen Het Binnenhof

Vandaag start de verkoop van het project Het Binnenhof in Utrecht. Kenmerkend aan het project zijn de energieneutraliteit van de woningen, luxe sanitair en eigen parkeerplaats. Daarnaast geeft het project invulling aan de doelen van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Het project Het Binnenhof bestaat uit 34 grondgebonden woningen in het Centrum van Vleuterweide. De woningen hebben een luxe keuken en een op maat gesneden ecologisch tuinadvies. Ook profiteren toekomstige bewoners van minstens één eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenhof en hebben de woningen een EPC van 0. De woningen zijn ontwikkeld door Ballast Nedam Development en Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling realiseert de woningen.

Verkoopmanifestatie

Inschrijven voor de website kan via de website van het Het Binnenhof Vleuten. De verkoopmanifestatie vindt plaats van 17.30 – 19.30 uur bij Beumer Garantiemakelaars aan de Meerndijk 7 in De Meern. Het verkoopteam bestaat naast Beumer Garantiemakelaars uit Waltmann makelaars uit Utrecht.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V.