Lange levensduur licht verwerkbare muurverf en spachtelputz

Brander Afbouwprodukten introduceert de Brava Salsa Spachtelputz en Brava Wand en Plafond muurverf. Beide producten zijn gemakkelijk te verwerken en gebruikers kunnen rekenen op een lange levensduur.

Brava Salsa is een sierpleister ontwikkeld voor het decoratief afwerken van wanden en plafonds in de woning- en utiliteitsbouw. Brander meldt dat het product zich gemakkelijk laat opzetten en verdelen, waardoor structureren snel en soepel verloopt. Daarnaast heeft het product een lange levensduur, en is het eindresultaat te omschrijven als fraai en vol. Het product is verkrijgbaar in 1.2 mm en 1.5 mm en wordt vanaf eind april geleverd in emmers van 15 kilogram in wit en lichte kleuren.

Brava Wand en Plafond
Het tweede product dat geïntroduceerd wordt is Brava Wand en Plafond muurverf. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor het afwerken van renovatie- en nieuwbouwprojecten binnen. Deze verf heeft een prima dekking en geeft het wanden en plafonds een frisse uitstraling.

Daarnaast is de muurverf rol- en verspuitbaar, geurarm en oplosmiddel- en emissievrij. Ten slotte heeft het product een hoge technische duurzaamheid heeft en de muurverf vanaf eind mei wordt geleverd in emmers van tien liter, in wit en lichte kleuren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Brander Afbouwprodukten