Kennisvergroting klimaatinstallaties bij themabijeenkomst

KNX Nederland organiseert op 18 juni een speciale themabijeenkomst over het besturen van klimaatinstallaties. Tijdens de bijeenkomst ligt de nadruk voor een belangrijk deel op de specifieke kennis die nodig is om dergelijke installaties aan te sturen.

Volgens KNX Nederland kent de besturing van een klimaatinstallatie zeer specifieke en fabrikant-gebonden protocolle. KNX-professionals zouden volgens de organisatie relatief weinig ervaring  hebben met het inregelen van en het opzetten van besturingsstrategieën voor klimaatinstallaties. De bijeenkomst moet de kennis over dergelijke onderwerpen vergroten, onder andere dankzij informatievoorziening van sprekers.

Parallelsessies en sprekers
In de middag komen deskundige sprekers aan het woordn, die ingaan op de kenmerken van de standaarden Opentherm en BACnet. Daarnaast komen specifieke toepassingen van KNX en klimaatbesturingen aan bod. KNX-professionals kunnen kiezen voor parallelsessies die enerzijds nieuwe producten presenteren en anderzijds de mogelijkheden van KNX en domotica in CAD-programma’s verkennen.

De bijeenkomst is in de eerste plaats bestemd voor alle leden van het KNX-netwerk in Nederland en vindt plaats in Congrescentrum Inn Style in Maarssen. Het programma start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Leden van het KNX-netwerk hebben gratis toegang, terwijl niet-leden een toegangsprijs van € 150 exclusief btw betalen. Informatie en een inschrijfformulier zijn te vinden op de website van KNX.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door KNX Nederland