Laatste trends in ventilatie bij themadagen en trainingen

4 september 2013 - 20 november 2013

Tijdens verschillende themadagen wordt de aandacht gevestigd op de laatste trends en ontwikkelingen in ventilatie. In totaal worden er drie themadagen en twee trainingsdagen georganiseerd.  

Een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat bij de bestaande woningvoorraad staat centraal bij de themadagen, terwijl tijdens de trainingsdagen ruim aandacht is voor  binnenklimaatoplossingen bij duurzame energiezuinige PassiefHuis-woningen. De themadagen worden georganiseerd door Zehnder - J.E. StorkAir.

Bezoekers van de themadagen worden bijgepraat door gastsprekers over de laatste trends en ontwikkelingen. Cursusleiders geven diverse praktijk- en theorietrainingen om kennis over te dragen. Tijdens de themadagen ‘100% Goed binnenleven in de bestaande woningvoorraad’ op 4, 11 en 18 september in Zwolle, Rotterdam en Deurne, wordt uitgebreid aandacht besteed aan een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat voor de bestaande woningvoorraad.

Sprekers
Aan het woord komen onder andere Bart Mulder, Adviseur/Onderzoeker Gebruikskwaliteit van VAC Punt Wonen, Haico van Nunen, Adviseur bij BouwHulpGroep en Chiel Boonstra, Senior Adviseur Energie, Duurzaam Bouwen en Bouwfysica in de gebouwde omgeving bij Trecodome. Volgens Zehnder J.E. StorkAir zijn deze themadagen vooral interessant voor corporatieprofessionals, installatieadviseurs en installateurs die zich bezighouden met renovatietrajecten in de woningbouw.

Trainingsdagen
De trainingsdagen worden op 20 september en 8 november in Rotterdam en Zwolle georganiseerd. Hierbij wordt de vraag ‘Hoe ontwerp je een duurzame energiezuinige woning (PassiefHuis) met de juiste binnenklimaatoplossing?’ gesteld.

Deelnemers aan de training vergaren onder andere kennis en inzicht over WTW-ventilatiesystemen, aardwarmtewisselaars, PHPP en luchtverdeelsystemen. Aan de trainingsdagen zijn geen kosten verbonden. Aanmelden en het opvragen van meer informatie verloopt via de website van Zehnder - J.E. StorkAir.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Zehnder Group Nederland