Energiezuinig alternatief voor verlichting dankzij concept

Een nieuw concept geeft bedrijven de kans om de huidige verlichting te vervangen door een energiezuinig alternatief. Uniek is dat men zelf geen investering hoeft te doen. Organisaties kunnen bezuinigen zonder te investeren en financiëren op basis van toekomstige basparingen. 

Het vernieuwende concept is opgezet dankzij een unieke samenwerking tussen Total Energy Solutions en Eneco. De organisaties noemen het principe eenvoudig: organisaties ondervinden nú niet de lasten, maar wel meteen de lusten. Met de energie die wordt bespaard, betaalt men de investering terug.

Kans
Daarnaast is sprake van een extra kans voor organisaties die gebruikmaken van het concept. Indien er meer bespaard wordt dan er nodig is om de nieuwe verlichting te financieren, dan is de overige besparing voor de organisatie.

Groenlicht wordt omschreven als een laagdrempelige, financieel aantrekkelijke manier om aanzienlijk op de energiekosten te besparen. TES, als preferred supplier van Eneco Business, inventariseer en bewijst door middel van een testopstelling op locatie dat bedrijven makkelijk vijftig tot tachtig procent kunnen besparen op niet-energiezuinige verlichting. Organisaties krijgen vooraf inzicht in de aanwezige besparingsmogelijkheden.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Eneco