Spelregels en afspraken voor de bouw van zorgvastgoed

Op 21 november jongstleden is een nieuwe brochure met spelregels en afspraken voor de bouw van zorgvastgoed gepubliceerd; de ‘Handreiking Kengetallen Zorgvastgoed’.

Dit document bevat definities, kosten en richtgetallen, die aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen in de bouw en in de zorg en die voorheen door het Bouwcollege, dat namens de overheid belast was met het toezicht op de zorgbouw, werd uitgegeven.

Deerns is één van de partijen die een inhoudelijke bijdrage heeft geleverd, over actuele bouwprojecten in de zorg. Met Deerns’ ervaring voor ruim 50 ziekenhuizen in Nederland, inclusief de universiteitsziekenhuizen, weet de organisatie wat er in de zorgbouw speelt.

De kern van de nieuwe handreiking richt zich op twee pijlers:

Wilt u een uitgave ontvangen? U kunt een uitgave bestellen op de website van de Stichting Adviescentrum voor ZorghuisvestingDe Handreiking is het eerste product van de Stichting Adviescentrum voor Zorghuisvesting, een dit jaar opgericht onafhankelijk samenwerkingsverband van partijen betrokken bij het bouwen in de gezondheidszorg.

Deel dit artikel

permalink