Albert Schweitzer ziekenhuis krijgt prestatieovereenkomst

Het Albert Schweitzer ziekenhuis sluit met drie partijen een prestatieovereenkomst. Van Wijnen, Kuijpers en Croonwolter&dros zijn de samenwerkingspartners voor de komende 3,5 jaar.

“Dat we met elkaar dit bijzondere verbond aangaan, betekent dat we het volste vertrouwen hebben in elkaars kwaliteit en expertise”, vertelt hoofd bouwprojecten Max Heijboer van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De partijen verwachten hoge prestaties van elkaar. “Door de beproefde samenwerking binnen complexe bouwprojecten weten we precies hoe de ander denkt en zo houden we elkaar scherp.”

Het ziekenhuis werkt al sinds 2011 samen met de partners van het huidige consortium, genoemd WKC. De partners voerden onder andere werkzaamheden uit op de afdeling Geriatrie, Breastclinic, PAAZ, Centrale Sterilisatie Afdeling, Oncologie, Dialyse, Verloskunde en de Oogpoli OK. Tijdens de werkzaamheden lopen de primaire proces van het ziekenhuis gewoon door.

Kritische Prestatie Indicatoren

Door meting van Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) wordt de samenwerking nu continu beoordeeld en geëvalueerd, waardoor een zelf verbeterend proces ontstaat. “De prestatieovereenkomst is een bekroning op de vernieuwde samenwerking van de afgelopen 1,5 jaar”, vindt integraal manager van het WKC Gert Verspuij.

Lees meer artikelen over wonen, zorg en welzijn op www.zorgsaamwonen.nl 

Deel dit artikel

permalink