Gamechangerscongres - SAVE THE DATE

Kantoorinrichter Ahrend heeft in Berlijn tijdens een festival over duurzaamheid de Cradle-tot-cradle Company Award gewonnen. Ahrend kreeg de prijs vanwege haar prestaties op het gebied van het verduurzamen van haar bedrijfsvoering.

ttp://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd>
[bekijkonline]
Beste [voornaam],

Het webinar Publieke gebouwen in hout is jouw kans om informatie te krijgen over een Buyer Group voor gemeentegebouwen in hout. Duurzaam Gebouwd organiseert samen met RVO een gratis online webinar Publieke gebouwen in hout.  Houtbouw biedt voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen, maar er zijn ook nog veel vragen. Bijvoorbeeld over de kosten, brandveiligheid, geluid, warmte-isolatie of de beschikbaarheid van hout. 

Waarom je dit webinar niet wil missen:  
  • Zodat je zelf aan de slag kan met houtbouw. 
  • Tijdens dit webinar krijg je o.a. informatie over een Buyer Group voor gemeentegebouwen in hout, die eind augustus start. 
  • In het webinar Publieke gebouwen in hout  worden drie houtbouw voorbeeldprojecten in de utiliteitsbouw gepresenteerd.
  • Hieronder lees je welke sprekers je kunt ontmoeten. 
De plekken voor het webinar zijn gelimiteerd. Dus schrijf je snel in! 
Bekijk het programma →
Programma uitgelicht
Irma Thijssen RVO & Transitiebureau Circulair Bouwen 
Eind augustus starten PIANOo en RVO een Buyer Group voor gemeenten die een gemeentelijk gebouw in hout willen gaan bouwen.Het gaat om publieke opdrachtgevers die kennis willen opdoen, ervaringen willen delen, en gezamenlijk willen werken aan een marktvisie en strategie, met klimaatimpact en circulair bouwen als doel. 
Programma & inschrijven »
Odin Wenting (Odin Wenting Bouwadvies B.V.)
Odin Wenting ontwikkelde samen met Lichtstad Architecten en Rots Bouw Sporthal Het Binnenveld. Deze sporthal won de Staalprijs 2020 en kreeg een nominatie voor 'meest circulaire sporthol van Nederland'. Odin Wenting vertelt over hoe dit project tot stand is gekomen. 
Programma & inschrijven »
Harry Kurzhals (Search) 
Architectenbureau SeARCH heeft samen met producent en aannemer De Groot Vroomshoop een circulaire en volledig houten school ontwikkeld die gemakkelijk kan worden gedemonteerd, verplaatst, vergroot en uitgebreid. Dit tijdelijk schoolgebouw is opgebouwd uit 75 houten modules. Harry Kurzhals vertelt welke uitdagingen hij tegenkwam in dit Houtbouwprijs winnende project. 
Programma & inschrijven »
Roderik van der Meulen (Nieuwe Architecten)
Nieuwe Architecten vernieuwde Het Koning Willem 1 College. Een gebouw van totaal 22.000 m2 met een houten draagconsturctie die over de bestaande bouw is geplaatst. 


Programma & inschrijven »

 
© 2021 Duurzaam Gebouwd · 038 - 46 06 384 · info@duurzaamgebouwd.nl
Schrevenweg 3 · 8024 HB · Zwolle

Deze e-mail is verzonden aan [Email].

Je ontvangt deze e-mail omdat je bij ons bekend bent als contactpersoon en we verwachten dat je onze e-mailberichten rondom de verduurzaming van de bouw- & vastgoedsector op prijs stelt. Vergissen we ons? Je kunt je eenvoudig uitschrijven.


Gegevens bijwerken · Afmelden · Privacyverklaring

Deel dit artikel

permalink