Renovatiepand met energielabel duurzaamheid tijdens DGBW

19 september 2012

Als deelnemer van de Dutch Green Building Week – van 17 tot en met 21 september aanstaande – organiseert Valstar Simonis op woensdag 19 september een rondleiding door het pand van provinciekantoor Noord-Holland in Haarlem.

Het provinciekantoor heeft onlangs van Agentschap NL een energielabel ontvangen voor de ingrijpende duurzame renovatie. Het ontwerp komt van architectenbureau Kraaijvanger.

De Dutch Green Building Council vindt het belangrijk om te streven naar een blijvende verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland. Daarom is Valstar Simonis vanaf het begin als founding partner aangesloten bij deze organisatie.

Valstar Simonis heeft als installatieadviseur in toenemende mate invloed op de ontwikkeling en innovatie van duurzaamheidconcepten en -oplossingen. En daar geeft Valstar Simonis vol overtuiging en betrokkenheid vorm aan door te werken aan comfortabele en flexibele gebouwen die de leefomgeving niet belasten. Minder energieverbruik, flexibiliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, efficiënt water- en materiaalgebruik, comfort en levensduur; allemaal aspecten van duurzaamheid van de gebouwde omgeving.

 

Informatie en aanmelding
Verzamelen om 14:30 uur voor het Carlton Hotel, Baan 7 te Haarlem, waarna naar de bouwplaats wordt gelopen. Tijdens de rondleiding is het dragen van veiligheidsschoenen, -helm en -hesje verplicht; de organisatie verzoekt u vriendelijk om deze attributen zelf mee te nemen.

Aanmelden vooraf per e-mail bij Marjolijn Schrok van Valstar Simonis voor deze rondleiding is verplicht.

 

Bekijk hier het artikel dat in maart 2012 over dit onderwerp is verschenen in het magazine Duurzaam Gebouwd #12.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Valstar Simonis

Links