Duurzaamheid als breed begrip voor Erasmus Universiteit

De doelstelling van de Erasmus Universiteit Rotterdam is duidelijk: in de Top 3 komen van meest duurzame campussen in Nederland. Het begrip duurzaamheid wordt dan ook breed getrokken in de organisatie. Van energiebesparende maatregelen tot effectieve mobiliteitsplannen.

Niet alleen het Erasmus Facilitair Bedrijf heeft het onderwerp hoog op de agenda, zelfs de studentenvereniging houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een gezamenlijk streven dat inmiddels al vele vruchten heeft afgeworpen, maar waarbij de lat ook steeds een stukje hoger wordt gelegd.

Het betreft overigens niet alleen de factor duurzaam bouwen, maar bijvoorbeeld ook de factoren afval, inkoop, catering en mobiliteit.

Dit artikel is voortgekomen uit een interview vanuit Honeywell Building Solutions met Kees Lansbergen, Facilitair Directeur en Cock Michels, Manager Huisvesting Service, beiden van het Facilitair Bedrijf van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Het interview werd deze maand opgenomen in Performance, een uitgave van Honeywell Building Solutions en bestemd voor alle relaties van de organisatie die zich binnen de eigen marktsector en / of werkomgeving bezighouden met klimaatbeheersing, beveiliging en veiligheid.

Lees hier het hele artikel als PDF.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Honeywell Building Solutions

Links