Greenbuild Congres weerspiegelt nieuwe realiteit in de bouw

6 februari 2013 - 7 februari 2013

Door een veranderende vraag vanuit zowel de professionele opdrachtgever als de consument, zijn alle partijen in de bouwketen genoodzaakt zich te herschikken. Voldoen aan eisen van duurzaamheid, kostenreductie en consumentenparticipatie vereist een intensieve samenwerking.

Dat dit mogelijk is en al veel dichterbij dan menigeen denkt, zal tijdens verschillende dagen van het ‘Greenbuild Congres’ naar voren komen. Op 6 februari organiseert Duurzaam Gebouwd, in samenwerking met VNU Exhibitions het congres Greenbuild 2013 met als thema ‘De nieuwe realiteit in de bouw!’. Op 7 februari is het de beurt aan het congres Greenbuild 2013 met het thema ‘Bewust Bouwen!’.

Beide congressen zullen plaatsvinden tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht. Registreer u daarom hier kosteloos voor een bezoek aan Bouwbeurs 2013.

In het magazine Duurzaam Gebouwd #17 dat op 24 januari aanstaande verschijnt, kunt u lezen dat er al meer mogelijk is dan overheid en mensen denken. Lees het artikel hier alvast online.

Deel dit artikel

permalink