Nieuwe training voor verwerking hardschuim isolatieplaten

Dankzij een nieuw trainingsprogramma wordt de laatste kennis en techniek voor verwerking van hardschuim isolatieplaten met bouwprofessionals gedeeld. De trainingen worden op verschillende locaties door het hele land gegeven en zijn interessant voor iedereen die met hardschuim isolatie te maken heeft of in het onderwerp geïnteresseerd is.

Het nieuwe trainingsprogramma genaamd Kingspan College werd geïntroduceerd door Kingspan Insulation tijdens de beurs Bouw Compleet in Hardenberg. Ronald van Gent, Technical Service Consultant, vertelt over het belang van goede verwerking van spouwmuurisolatie: “Met de huidige ontwikkelingen in de isolatiemarkt op het gebied van regelgeving kunnen we de juiste verwreking van hardschuim isolatieplaten niet meer negeren.”

Volgens hem brengt het kennisdeling over recente technieken veel voordelen met zich mee. Pierre van der Woude, Technical Service Manager, onderstreept de voordelen voor de bouwbranche: “We zijn al erg tevreden over de manier waarop hardschuim isolatieplaten verwerkt worden. Toch kunnen we zeker nog een heleboel kennis en techniek delen. Daarom benadrukken we in onze trainingen ook het zelf doen en ervaren.”

Praktische aanpak
Tijdens de trainingen wordt dan ook een hands-on uitleg gegeven, waarbij men zelf in de praktijk aan de slag gaat. De eerste geluiden na de introductie van de training zijn positief. Zo ziet meneer Keizer van Aannemersbedrijf Keizer uit Emst de voordelen van de praktische aanpak: “Het lijkt altijd zo makkelijk, maar die praktische tips hoe je het beste om kunt gaan met detailaansluitingen komen toch wel goed van pas.”

Aanmelden
Aanmelden voor de training is mogelijk, door naar de officiële website te gaan en het aanvraagformulier in te vullen. De trainingen kunnen kosteloos op elke gewenste locatie worden gegeven; groepsinschrijven en toolboxmeetings behoren tot de mogelijkheden.

Deel dit artikel

permalink