Slotfeest DGBW in HAN Nijmegen

Aanstaande vrijdag 26 september wordt de Dutch Green Building Week afgesloten met een slotfeest in Nijmegen. De festiviteiten vinden plaats in het HAN gebouw in Nijmegen, een van de meest duurzame schoolgebouwen in Nederland.

Het event staat in het teken van duurzame scholen en duurzame gebiedsontwikkeling. Zo geven Alliander en de Green Business Club Den Haag meer uitleg over het verduurzamen van gebieden. Bedrijventerrein Nieuwgraaf in Duiven en het Beatrixkwartier in Den Haag vormen hiervoor inspirerende voorbeelden. Ton van de Beek van de Radboud Universiteit en Titia Bredée van Hogeschool Arnhem en Nijmegen vertellen meer over duurzame scholen. En wethouders Harriët Tiemens van Nijmegen en Henk Kok van Arnhem geven inzicht in het duurzaamheidsbeleid van de beide gemeenten. Aansluitend wordt de Dutch Green Building Week 2014 afgesloten met een borrel en walking dinner.

Slotfeest 2013
Eerder publiceerden we een artikel over het slotfeest van de Dutch Green Building Week 2013. Destijds werden onder andere certificaten uitgereikt aan Duurzaam Gebouwd-partner Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling.

Aanmelden
Het slotfeest van de Dutch Green Building Week 2014 is een invitation online activiteit. Aanmelden verloopt via het inschrijfformulier

Duurzame Scholen
De HAN te Nijmegen is tevens de locatie voor Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Duurzame Scholen, met sprekers Gerard Lokhorst en Willem Adriaanssen. Bekijk het volledige programma en schrijf u in via deze link.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Green Building Council

Meer nieuws uit Nijmegen, Gelderland