Nomineer uw collega voor ABN AMRO Duurzame 50

Kent u een collega die zich volop inzet voor verduurzaming van de gebouwde omgeving? Wacht dan niet langer en nomineer uw favoriet voor de ABN AMRO Duurzame 50. Ook dit jaar wordt de prestigieuze award uitgereikt tijdens het exclusieve Green Tie Gala, een onderdeel van Building Holland 2017.

Wilt u geen collega nomineren maar wel uw stem laten horen? Bekijk de lijst met experts van Duurzaam Gebouwd, die zich volop inzetten voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving en nomineer uw favoriet.

Actieve kennisdeling en duurzame projecten

Het eindoordeel voor de award wordt gevormd op basis van vier verschillende onderdelen. De jury, die na een overleg in maart wordt bekendgemaakt, kijkt naar de bijdrage van de genomineerde aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzet bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking.

Nomineer uw collega, een expert of andere favoriet      

Binnenkort vindt u op de website van de ABN AMRO Duurzame 50 de genomineerden voor 2017. Wacht niet langer en nomineer uw favoriet voor de ABN AMRO Duurzame 50. Uw stem voor uw collega kan hem of haar een plek bezorgen in de top 50.  

Stefan van Uffelen nomineert…

Onlangs vertelde Stefan van Uffelen in een interview waarom hij nomineren voor de ABN AMRO Duurzame 50 zo belangrijk vindt. Verder vertelt hij over zijn persoonlijke favoriet voor 2017.

Deel dit artikel

permalink