Energiekaart stelt kansen en uitdagingen voor

BAM lanceert een Energiekaart, die zich buigt over kansen op het vlak van energieopslag-, -transport, decentrale opwekking en andere belangrijke pijlers. Benieuwd naar deze kaart? In dit nieuwsbericht lees je hoe je hem (gratis) kunt downloaden en zelf kunt meehelpen aan de verbetering ervan. Op Building Holland 2018 kwam de kaart al onder de aandacht, onder andere in een uitzending van BNR Bouwmeesters. Ook besteedde Duurzaam Gebouwd eerder al aandacht aan de kaart in de vorm van een artikel

De complexiteit van de energietransitie kent geen grenzen. We buigen ons de komende jaren over energietransport, -opslag, decentrale opwekking en andere opgaven binnen deze kanteling, een loodzware expeditie. Een kaart kan helpen om niet verdwalen op onze zoektocht naar balans; balans tussen het aanbod van duurzaam opgewekte energie en de vraag, balans in de keten, balans in onze organisaties. BAM zit zelf midden in deze zoektocht en stelt haar kaart graag beschikbaar aan iedereen. Wellicht komen we samen verder!

Daarnaast geven je eigen ervaringen aanleiding om de kaart te verbeteren, laat het ons dan alsjeblieft weten. Zo maken we samen de verschillende routes, de uitdagingen en de valkuilen meer inzichtelijk. BAM is voornemens om de kaart ieder kwartaal te updaten, naar aanleiding van de ingebrachte verbeteringen.

Credits voor realisatie kaart: Mapstell

Bekijk de downloadpagina hier.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BAM Bouw en Techniek