Label C is aanstormende uitdaging voor gebouweigenaren

Als gebouweigenaar sta je de komende tijd voor de opgave om je pand niet alleen energieneutraal en circulair, maar ook gasloos en gezond te maken. De eerste uitdaging omrent energie staat al voor je deur, want in 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal label C dragen.

Alle Nederlandse kantoorgebouwen naar dit energielabel krijgen wordt nog een flinke kluif, want 80% van dit type vastgoed beschikt nog niet over het vereiste label. Als eigenaar van een kantoor doe je er dan ook goed om je inzicht te vergroten op de kansen die voor je liggen en de methodies die je hebt om je pand te upgraden. Daarom heeft Duurzaam Gebouwd in samenwerking met CFP een energielabelchecker ontwikkeld. Hiermee kom je snel en eenvoudig te weten hoe ver je weg staat van een label C en op welke manieren je ermee aan de slag kunt.

Om je meteen een grote stap vooruit te helpen bij het invullen van deze behoeften hebben we een actie voor je opgezet. Als je nu een lidmaatschap afsluit krijg je niet alleen de al bestaande voordelen zoals toegang tot Duurzaam Gebouwd Seminars, het Duurzaam Gebouwd Congres en de mogelijkheid om redactionele aandacht voor jouw innovaties en projecten: je ontvangt er ook 2 gratis kaarten voor het Green Buildings Congres 2018 bij, ter waarde van € 300 (totaalprijs voor 2 kaarten). Enthousiast? Wij ook

Deel dit artikel

permalink