Wanneer start jij met een bouwteam?

Het bouwteam wint aan populariteit. Het is een contractvorm die beoogt het beste uit alle partijen te halen. Maar wanneer is deze contractvorm geschikt? En hoe ziet zo’n contract er precies uit? En waar moet je allemaal aan denken als je gaat werken in een bouwteam? De cursus Starten met bouwteam helpt jou met het voorbereiden, aanbesteden en succesvol inzetten van een bouwteam voor jouw project.

Doelgroep

De cursus is primair gericht op opdrachtgevers en hun adviseurs die willen gaan werken met bouwteams. Aannemers zijn ook welkom en kunnen de materie vertalen naar wat deze voor hen betekent. De cursus is bedoeld voor professionals die -op operationeel niveau- verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden, aanbesteden en uitvoeren van projecten. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagers, contractmanagers en overige IPM kernteamrollen, inkoopadviseurs en projectondersteuners.

Gewenste basiskennis (instapniveau)

Leerdoelen

Na afloop van de cursus Starten met bouwteam weet je:

Bovendien kun je na afloop:

Tot slot helpt de cursus je met het openstaan voor samenwerking: minder gericht zijn op conflict en macht en meer werken vanuit kracht.

Praktische Informatie

Lesmaterialen
Het lesmateriaal wordt voorafgaand aan de cursus digitaal verstrekt. Deelnemers die papier op prijs stellen, moeten het materiaal zelf even printen en meenemen naar de cursus. Als huiswerk is het raadzaam om voorafgaand aan de cursus de leerdoelen alvast door te nemen. Heb je nog specifieke(-re) leerdoelen? Meld ze bij aanvang van de cursus aan de docent, dan beoordeelt hij/zij of deze kunnen worden meegenomen tijdens de cursus.

Docenten
Onze docenten werken bij PRO6managers en hebben ruime ervaring met bouwteams maar ook met ‘lesgeven’. Zij hebben de cursus zowel openbaar als incompany verzorgd voor diverse partijen (gemeente, provincie en aannemer) en kregen steeds goede beoordelingen.

Overige informatie

Inschrijven

Prijs

Jouw investering voor deze interactieve cursus bedraagt € 575,00 euro exclusief btw. Deze prijs is all-in (catering, waaronder lunch, parkeren en toegang tot de lesmaterialen). Leden en partners van het Bouwgenootschap en Duurzaam Gebouwd kunnen met korting deelnemen aan de cursus:

Locatie

Van der Valk hotel in Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht
Routebeschrijving

Vragen of opmerkingen

Meer weten? Of iets niet duidelijk? Mail het naar de communitymanager van het Bouwgenootschap, Niels van Ommen, via nvommen@bouwgenootschap.nl of bel met 06-26198156.

Op deze pagina lees je meer informatie en schrijf je je in. 

Deel dit artikel

permalink