Seminar Data & Digitalisering op Building Holland 2020

Slim omgaan met data en digitalisering maakt bouwen en beheren efficiënter, veiliger en duurzamer. We snappen allemaal het nut en toch worstelen veel partijen met de implementatie. Tijdens dit seminar op 26 maart in de ochtend tijdens Building Holland 2020 belichten we meerdere invalshoeken van deze uitdaging. 

Experts uit de markt zoals Jacqueline Meerkerk (BIM Loket) en Wouter Ackermans (BIM Manager bij UBA Bouw) laten zien hoe er sectorbreed wordt gewerkt aan digitalisering. We lichten toe hoe data en digitalisering helpen om duurzame doelen (sneller) te realiseren maar belichten ook dat de implementatie een veranderopgave is. Ook krijg je praktijkvoorbeelden te zien BIM Facility Management (in de bouw) en Data Driven Asset Management (in de infra). Verder verassen we je met twee leuke intermezzo’s.

Dit seminar wordt georganiseerd in samenwerking tussen BIM Loket en Duurzaam Gebouwd. Het seminar is interessant voor iedereen die een rol speelt bij slim databeheer en de digitalisering binnen de bouw-, vastgoed- en/of infrasector. Dan wel als eigenaar, verhuurder of beheerder van gebouwen en/of infrastructuur, zowel (semi-) publiek als privaat. Dan wel als aannemer, adviseur, installateur, leverancier of (andere) dienstverlener.

Op deze pagina vind je de praktische informatie en de inschrijfmogelijkheid. Inschrijven voor het side event is kosteloos. Indien jij je aanmeldt voor dit side event heb je direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Deel dit artikel

permalink