Blogreeks innovatiepartnerschap: praktische tips en eerste ervaringen

Wil jij als opdrachtgever graag een innovatie laten ontwikkelen door de markt en overweeg je om dit aan te besteden door middel van een innovatiepartnerschap? Lees dan verder welke ervaringen en kennis Duurzaam Gebouwd-partner TwynstraGudde daarmee heeft opgedaan.

TwynstraGudde heeft juridische en praktische kennis van projecten die met een innovatiepartnerschap zijn aanbesteed en deelt alle kennis en ervaring in twee blogreeksen. Op deze overzichtspagina kun je zien waar je precies terecht kunt voor alle informatie.

De eerste serie blogs helpt je bij het maken van de keuze voor de procedure. Daarin wordt besproken hoe het innovatiepartnerschap er precies uitziet, welke fasen je dient te doorlopen en voor welke projecten de procedure geschikt is. TwynstraGudde doet dit op basis van hun ervaringen met het aanbesteden van bouw- en infraprojecten in het algemeen en het aanbesteden van innovatieve trajecten in het bijzonder.

Zie verder: www.twynstragudde.nl/innovatiepartnerschap

Blogreeks op Duurzaam Gebouwd

In de tweede reeks blogs geeft TwynstraGudde praktische handvatten voor het inrichten van een innovatiepartnerschap. De adviseurs in de projecten hebben gemerkt dat je er met alleen de keuze voor een innovatiepartnerschap nog niet bent. Bij het inrichten van de procedure loop je tegen een aantal vraagstukken aan die je niet tegenkomt in andere procedures. Wat zijn de grenzen van een innovatiepartnerschap en hoe richt je de ontwikkelfase in?
In een reeks van zeven blogs op Duurzaam Gebouwd krijg je de komende periode (elke twee weken) antwoord op deze vragen:

Wil je over het innovatiepartnerschap meer te weten komen van één van de adviseurs van TwynstraGudde? Neem dan contact op met Leon Tammes (lta@tg.nl).

Deel dit artikel

permalink