Lees nu de nieuwe Duurzaam Gebouwd #47!

Het nieuwe magazine Duurzaam Gebouwd is uit. 116 pagina’s boordevol verduurzaming, innovatie en kleine en grote stappen naar een gezondere gebouwde omgeving. “Het zonnetje schijnt en de hemel lijkt zelfs blauwer dan voorheen.”

Crisis, welke crisis?

Lees maar in het voorwoord van rentmeester Henk Willem van Dorp: “De coronacrisis transformeert in een wereldwijde recessie en we voelen ons allemaal slachtoffer. Maar zijn we dat ook? Er vindt een verschuiving in denken plaats ten gunste van het maatschappelijk belang tegenover alleen het ondernemingsbelang. Maar is dit een verandering van tijden of een tijd van verandering?”

“Als ik uit het raam kijk, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Het zonnetje schijnt en de hemel lijkt zelfs blauwer dan voorheen. Het luchtverkeer ligt stil en er staan nauwelijks nog files. De natuur lijkt zich in rap tempo te herstellen en bij het zien van de luchtfoto’s lijkt het stikstofprobleem ineens een stukje minder groot. Wát een paradox!”

Na het voorwoord dompelt het blad je vervolgens onder in de vier hoofdthema’s van Duurzaam Gebouwd: Energietransitie, Circulair Bouwen, Slim & Gezond en Innovatieve Samenwerking. Een greep uit de inhoud:

Energietransitie

Circulariteit

Slim & gezond

Innovatieve samenwerking

Lees nu gratis het complete magazine Duurzaam Gebouwd #47

Op de cover, foto boven: Folkert Linnemans, Bouwgroep Dijkstra Draisma (foto Imazzo)

Deel dit artikel

permalink