Wat zijn jouw favoriete thema's voor 2022? 

Het is weer de hoogste tijd: dit is hét moment waarop jij je stem laat horen. Aan welke thema's moet Duurzaam Gebouwd in 2022 aandacht besteden? Jouw inbreng zorgt ervoor dat we de juiste onderwerpen aansnijden in onze nieuwe jaarplanning voor volgend jaar. 

Samen met onze partners en experts selecteren we onderwerpen die de bouw- en vastgoedsector een stap dichterbij duurzaamheid brengen. Favorieten als Circulair Bouwen, Duurzame Energie en Gezonde Gebouwen blijven natuurlijk op het programma staan, maar we wagen ons wel aan nieuwe thema’s die de toekomst van onze sector beïnvloeden. We vragen jou om ons te inspireren met jouw themasuggestie. Wil je bijvoorbeeld een Sustainable Development Goal uitlichten? Krijgen initiatieven rondom de warmtetransitie voldoende aandacht? Laat ons weten waar we ons op kunnen richten.

We luisteren naar jou

Laat je horen over je voorkeur, dan doen wij de rest. Je doet dit eenvoudig door een mail te sturen naar themas@duurzaamgebouwd.nl. Vervolgens nemen wij je suggesties in behandeling en laten we je weten welke thema’s in 2022 worden behandeld in onze jaarplanning.

Deel dit artikel

permalink