Sprekers bekend voor Gamechangers in de Bouw & Infra

In de aankomende editie van Gamechangers in de Bouw & Infra op 28 oktober aanstaande krijg je een brede beschouwing op het fenomeen bouwteams. Deelnemers krijgen interessante inzichten en voorbeelden én worden uitgedaagd om expertise in te brengen. In dit artikel laten we je zien wat je van het programma kunt verwachten en maken we sprekers bekend.

Video: Gamechangers in de Bouw & Infra, aftermovie tweede congres

Het aantal aanbestedingen van bouwteams neemt toe. Er is een nieuwe Model bouwteamovereenkomst beschikbaar (zie hier), CROW werkt aan een handreiking voor het aanbesteden van tweefasen contracten (zie hier) en veel bouwteams maken al de oversteek naar de realisatiefase.

Als deelnemer van Gamechangers in de Bouw & Infra staat je dit programma te wachten:

Je kunt onder andere inspirerende keynotes verwachten van diverse sprekers op het event, van bijvoorbeeld hoogleraar publiek opdrachtgeverschap Marleen Hermans van TU Delft en directeur Jacolien Eijer van Koninklijke NLingenieurs. De volledige lijst met sprekers bekijk je hier. Op deze pagina vind je ook alle keuzemogelijkheden om aan deelsessies mee te doen, die je meer vertellen over succesfactoren van bouwteams.

Op deze pagina bekijk je de partners die zijn verbonden aan het event en hier lees je meer over gastheer Ingenieursbureau Amsterdam.

Deel dit artikel

permalink