Jij gaat gratis naar het Green Buildings Event 2021

CFP Green Buildings nodigt de achterban van Duurzaam Gebouwd uit om kennis te delen tijdens het Green Buildings Event op 6 oktober aanstaande in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Claim je gratis ticket (op is op), breid je netwerk uit en haal kennis op bij sprekers als Roebyem Anders, Mark van Baal en Erik Scherder.

Het thema is ‘Building Change’; om de doelen van het Klimaatakkoord van Parijs te halen is het van groot belang om verandering in te zetten en samen transities te versnellen. Het programma op 6 oktober is er dan ook op ingesteld om je alles te vertellen over hoe je verandering inzet en op de juiste snelheid komt om impact te maken.

Je leest hier meer over het programma. Vanzelfsprekend haal je niet alleen in het plenaire programma je kennis op, maar kun je ook deelnemen aan diverse workshops. Duurzaam Gebouwd organiseert twee sessies, waarin je onder andere leert hoe je verborgen innovaties in je organisatie ontketent en leer je meer over de impact die je kunt maken in je eigen organisatie met een innovatiechallenge. Schrijf je hier in voor de workshops.  

Op 6 oktober is het zo ver. Claim je gratis ticket (op = op), breid je netwerk uit en haal kennis op bij sprekers als Roebyem Anders, Mark van Baal en Erik Scherder.

Deel dit artikel

permalink