Side Events Building Holland 2021: Welkom in de Woonfabriek en het Lagerhuisdebat

Welkom in de Woonfabriek, Verborgen Innovaties, Natuurinclusief bouwen, Wijktransities zonder gedoe en een Lagerhuisdebat over 'ons poldermodel': deze Side Events vinden plaats op Building Holland 2021, van 2 tot en met 4 november in de RAI Amsterdam. Inschrijven? Dat kan!

Welkom in de Woonfabriek

Sneller, goedkoper, makkelijker, beter en nog circulair ook. Industrialisatie en prefab bouwen lijken het antwoord op alle uitdagingen in de bouw; van woningnood en milieuvraagstukken tot het verbeteren van het woonklimaat van het bestaande vastgoed. Dagvoorzitter Marjet Rutten gaat graag met jou in gesprek over concrete acties om de fikse problemen op de woningmarkt aan te pakken.

Verborgen Innovaties

Tijdens deze workshop vertellen twee ondernemers hoe zij hun verborgen innovatie succesvol op de markt wisten te zetten. We helpen je de verborgen innovaties in jouw bedrijf te herkennen, doen een haalbaarheidsscan en laten zien hoe je ze naar de markt kunt brengen.

Middagsessie Natuurinclusief Bouwen

Congres Natuurlijk en KANBouwen samen een middagsessie over Natuurinclusief Bouwen. Met twee inspirerende en leerzame workshops die zowel interessant zijn voor de bezoekers aan Building Holland die hun kennis willen updaten, als voor deelnemers die exclusief deze Natuurinclusief bijeenkomst willen bezoeken.

Wijktransities zonder gedoe

We buigen ons over de wijktransities die nu aanstaande zijn en waarvoor de routes naar Rome zijn bepaald. In het event wordt duidelijk dat je de energietransitie soepel invult met all-electric, dankzij een totaaloplossing die zowel het energie- als het gezondheidsvraagstuk aanpakt.

Lagerhuisdebat: 'Is er een kans dat we verzuipen in ons eigen poldermodel?'

Stichting HCV een side event op donderdag 4 november in de vorm van het Engelse Lagerhuis waarin we met twee sessies van 44 personen stellingen, dilemma's, weerstanden en oplossingen in stemming brengen aangaande de verduurzaming van bestaand vastgoed. Met een klein panel van deskundigen dagen we de toehoorders uit mee te doen aan pilots en deel te gaan nemen aan een taskforce die we lokaal oprichten met eigenaren, woningcorporaties, overheid (landelijk, provincie en gemeente) en alle verdere stakeholders.

Enthousiast geworden? Inschrijven voor de side events doe je via deze link.

Deel dit artikel

permalink