Podium voor innovatieve ideeën in de bouw

Ook op zoek naar de koplopers in de duurzame bouwwereld? Kom dan op 9 maart naar de jaarlijkse innovatiedag van CFP Green Buildings. Voor de twintigste keer zal je verbaasd staan van de nieuwste innovaties, geschikt en bedoeld voor kleine (huishoudens) én grotere gebouwen.

De CFP innovatiedag zal dit keer plaatsvinden op donderdagmiddag 9 maart 2023. Tijdens deze leerzame middag worden de nieuwste innovaties gepitcht. En dat varieert van circulaire sensoren tot aan toxiciteit van bouwmaterialen en hybride oplossingen voor leegstand in kantoren. Kom je ook deze middag inspiratie opdoen, je kennis verrijken én je netwerk uitbreiden?

Toepassen in praktijk

De innovatiedag heeft al aan vele organisaties en innovatieve ideeën een podium gegeven. Dit event draagt daardoor bij aan de toepassing van innovaties binnen organisaties en huishoudens. Ook het diverse publiek speelt hierin een rol. Onder de aanwezigen zijn beheerders, beslissers en gebruikers van zakelijk en particulier vastgoed, maar ook andere organisaties die zich richten op het verduurzamen van organisaties en bestaande gebouwen.

Na afloop van de pitches is er gelegenheid om verder met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom je ook? Klik hier om je gratis aan te melden. De invulling van de middag wordt de komende weken nog verder vormgegeven. Wanneer dit bekend is, wordt dit uiteraard gedeeld. 

Programma

(CFP Kantoor, Onderwal 16, Naarden)

13.00 uur                     Ontvangst en welkomstwoord

13.45 - 16.30 uur        Pitches

16.30 uur                     Wrap-up en informele borrel 

Lees ook het verslag dat we over de vorige CFP innovatiedag hebben gepubliceerd: terugblik.

Vragen? Neem dan contact op via events@cfp.nl of op 055-355 5199.

Deel dit artikel

permalink