Nieuwe ‘DEI+ aardgasloos’ interessant voor bredere doelgroep

Investeer jij als ondernemer en/of eindgebruiker in een innovatie voor aardgasloze woningen, wijken, woon- en utiliteitsgebouwen? Kom dan op 18 april naar de bijeenkomst in De Observant in Amersfoort en ontdek de nieuwste wijzigingen in de regeling DEI+ aardgasloos. Wat zijn de gouden tips voor een goed projectplan en een goede begroting?

De DEI+ aardgasloos is woensdag 15 maart opengegaan en door een aantal wijzigingen wordt deze regeling nu voor een bredere doelgroep interessant. De regeling ondersteunt innovatieve projecten die bijdragen aan het aardgasloos of aardgasloos-ready maken van bestaande woningen, wijken, woon- en utiliteitsgebouwen. Dit jaar staat de regeling ook open voor demonstraties van sociale- en organisatorische innovatie en voor digitaliseringsprojecten die resulteren in minder energie- of materiaalgebruik.

Informatiebijeenkomst

Op 18 april organiseert RVO samen met TKI Urban Energy van de Topsector Energie een informatiebijeenkomst over de DEI+ aardgasloze woningen, wijken, woon- en utiliteitsgebouwen.

Datum: 18 april 2023, 12.30 – 18.00 uur
Locatie: De Observant Amersfoort

Programma

12.30   Inloop

13.20   Plenair: regeling, belangrijkste wijzigingen, andere interessante subsidieregelingen, inspirerende praktijkvoorbeelden (RVO). TKI Urban Energy vertelt over de ondersteuning die zij bieden.

14.10   Pauze

14.30   Ronde 1 Interactieve masterclasses
Bij aanmelding keuze uit twee van de volgende vier masterclasses:

15.15  Ronde 2 Masterclasses

16.00  Een-op-een-adviesgesprekken
Heb je een projectidee en wil je hierover geadviseerd worden? Je kunt hierover in gesprek gaan met een adviseur van TKI Urban Energy of RVO.

17.00  Netwerkborrel

18.00  Einde

Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht en meteen aanmelden voor de bijeenkomst op 18 april kan ook.

Deel dit artikel

permalink