WELL Masterclass voor gezonde impulsen

CFP Green Building organiseert binnenkort samen met het Blue Building Institute de WELL Masterclass. Verdient jouw gebouw ook gezonde impulsen?

De coronacrisis heeft ons in 2020 geleerd dat een gezond binnenklimaat in gebouwen uiterst belangrijk is om te leren, werken of de corona buiten de deur te houden. Een duurzame, gezonde en toekomstbestendige omgeving is prettig en productief werken. Wie wil dat niet?

Je kunt aan de hand van diverse labels en/of certificeringen gezondheidsmaatregelen uitstippelen en certificeren. Een daarvan is WELL, maar weet jij precies welke maatregelen toepasbaar zijn om een optimaal gezond gebouw te creëren en werkelijk voor impact te zorgen?

In de interactieve masterclass op dinsdag 11 mei maak je kennis met de WELL Building Standard aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook ontdek je hoe je met behulp van een pre-quickscan een gebouw scant op de verplichte gebouwgebonden eisen van WELL. Met deze scan leer je hoe je morgen al laagdrempelig met WELL-maatregelen aan de slag kan voor jouw gebouw. De scan brengt alle WELL-maatregelen in beeld en verkent of certificering een goede vervolgstap is voor jouw gebouw.

Doelgroep: vastgoedeigenaren en –beheerders, HR managers en facility managers.

Trainers:

Programma

14.45 – 14.55 – Pauze

Wil je aan de slag met de gezondheid van je eigen gebouw? Schrijf je dan hier in voor de WELL Masterclass op 11 mei van 14.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel

permalink