Digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie

Het platform en de partners van Duurzaam Gebouwd verwelkomen met Schneider Electric opnieuw een partij die de verduurzaming van de bouwsector een warm hart toedraagt en de verbinding zoekt. Het bedrijf is op een breed front actief met de automatisering van energienetten en -werken. Met als centrale missie: digitale partner zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We gaan hieronder dieper in op de onderliggende doelstellingen, motivatie en uitdagingen. “Eigenaars van gebouwen zullen een meer gepersonaliseerde ervaring bieden voor hun patiënten, gasten en medewerkers.”

Op welke manier draagt Schneider Electric bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving?

Hoe dragen de producten van Schneider Electric bij aan een circulaire en duurzame gebouwde omgeving

Circulariteit is een groot onderdeel van het ontwerpproces:

Welke samenwerkingen of projecten lopen er die Schneider Electric graag wil noemen? Wat is de (CO2)impact van die samenwerkingen/projecten:

Er zijn samenwerkingen met onze toeleveranciers op het gebied van het reduceren van hun CO2-uitstoot, maar zij helpen ons ook in het bereiken van onze doelstellingen. Bijvoorbeeld door:

Binnen welk onderwerp (energietransitie, circulariteit, gezondheid) is Schneider Electric het meest actief? Welke voorbeelden kunnen daarvan ook nog benoemd worden?

Welke voorbeelden hebben jullie van biobased bouwen en projecten waarbij Schneider Electric betrokken is?

Welke uitdaging(en) wil Schneider Electric stellen aan de achterban van Duurzaam Gebouwd?

Deel dit artikel

permalink