Boeklancering met eenmalige theatervoorstelling

Het boek ‘Zakendoen in de Nieuwe Economie – Zeven Vensters op succes’ wordt op dinsdag 10 september gelanceerd in theater Diligentia Den Haag. In het boek wordt de vraag “Hoe verdien je als ondernemer je geld in een nieuwe duurzame economie?” beantwoord.

Margo Hoek, directeur van De Groene Zaak en schrijfster van het boek, voorziet de lezer van informatie om innovatiever en slagvaardiger te ondernemen. Hierbij komt onder andere aan bod hoe ondernemers zich bij koplopers van de nieuwe economie kunnen scharen en op welke manier men businesscases voor duurzaam ondernemerschap kan creëren.

Zeven Vensters
De lancering van het boek vindt plaats op 10 september 2013, in het Theater Diligentia in Den Haag. Bezoekers van de theatervoorstelling ‘Zeven Vensters’ kunnen rekenen op dans en muziek, gecombineerd met columns van wetenschappers, CEO’s en journalisten. De voorstelling moet de visie van Marga Hoek op duurzaam ondernemerschap tot leven brengen.

Nieuwsberichten
Recentelijk publiceerden we nieuwsberichten geschreven door Marga Hoek, in Duurzaam Gebouwd Magazine #20 en #21. Mevrouw Hoek ging onder andere in op redevelopment en nieuwe samenwerkingsvormen zoals gemengde fondsen en ESCO’s. Door op onderstaande links te klikken kunt u de artikels nalezen in pdf-vorm.

Duurzaam Gebouwd 20: ‘Leegstand is stilstand: naar een gezonde kantorenmarkt’
Duurzaam Gebouwd 21: ‘Langetermijnrendement en duurzame kwaliteit’

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door De Groene Zaak