Bouwen met industriële robots tijdens seminar

Op 1 oktober 2019 buigen we ons over modulaire en flexibele bouwvormen, de toekomst van de bouw- en vastgoedsector. Het seminar Robotisering en Industrieel Bouwen bij BASECAMP in Utrecht laat je zien welke mogelijkheden er zijn om met deze toekomstgerichte bouwmethodieken aan de slag te gaan.

Foto: Shutterstock

Het ochtendprogramma van Robotisering en Industrieel Bouwen bestaat uit onder andere een kijkje in de keuken van het bouwen met industriële robots. Denk aan beton printen, metselen en bestraten: je krijgt hier veel meer over te weten, naar aanleiding van een presentatie van Haayo Terpstra. Zijn profiel bekijk je via deze link.

We geven je alvast een sneak preview van zijn presentatie: "Ook vanuit de bouwsector is er een toenemende belangstelling naar industriële robots. De reden hiervoor is dat ook de bouw de voordelen van industriële robot gaat inzien. ABB is pionier en trendsetter op heb gebied van industriële robots. Traditioneel gezien in de automobiel-, metaal en voedingsmiddelenindustrie en nu ook in de bouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beton printen, metselen, bestraten. Graag geven we tijdens het seminar een inkijkje in onze ervaringen en mogelijkheden met industriële robots."

Verder staan er presentaties van VBI en Emergo op het programma. Het complete programma bekijk je op deze pagina, waar je je ook kunt inschrijven voor een deelname. We voegen spoedig nieuwe informatie toe over de overige presentaties, houd de pagina daarom goed in te gaten.

Deel dit artikel

permalink