Seminar Industrieel Bouwen & Robotisering

In onze dynamische samenleving kunnen we niet langer gebruikmaken van rigide en ouderwetse bouw. In plaats daarvan gaan we aan de slag met modulaire en flexibele bouwvormen. Op maat gemaakt voor de klant, keer op keer. Bouwers staan niet langer in de vrieskou of tropische hitte te ploeteren, maar de gebouwen worden gefabriceerd in een geconditioneerde omgeving. Het plaatsen van het pand op de aangewezen plek wordt slechts een formaliteit.

Deze vorm van bouwen is noodzakelijk om de circulaire ambities in de gebouwde omgeving waar te maken. Vaak spelen beperkingen geld en tijd mee om die ambities af te schalen. Die drempels kunnen we wegnemen door in te zetten op industrieel bouwen. Wil jij hier meer van weten? Schrijf je dan nu in voor dit seminar.

Inschrijven

Tijd Programmaonderdeel
09:00 uur Registratie & Ontvangst
09:30 uur Welkom door de dagvoorzitter
09:45 uur keyboard_arrow_downIndustriële robots ook in de bouw
Haayo Terpstra
Ook vanuit de bouwsector is er een toenemende belangstelling naar industriële robots. De reden hiervoor is dat ook de bouw de voordelen van industriële robot gaat inzien. ABB is pionier en trendsetter op heb gebied van industriële robots. Traditioneel gezien in de automobiel-, metaal en voedingsmiddelenindustrie en nu ook in de bouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beton printen, metselen, bestraten. Graag geven we tijdens het seminar een inkijkje in onze ervaringen en mogelijkheden met industriële robots.
10:15 uur Presentatie VBI
10:45 uur Presentatie 3
11:30 uur Rondleiding door locatie
12:30 uur Netwerklunch
13:00 uur Einde

Inschrijven

keyboard_arrow_up