Inge Diepman dagvoorzitter Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Inge Diepman staat op het podium van het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 als dagvoorzitter. Zij neemt je mee in de ambities en versnellingen die provincie Drenthe wil inzetten om in 2040 een energieneutrale woningvoorraad te hebben.

Foto: Martijn Heemstra

Diepman zorgt voor interactie met de sprekers en deelnemers en zorgt voor de inhoudelijke focus op de centrale thema’s. Op DuurzaamGebouwdCongres.nl maken we binnenkort meer bekend over deze thema’s en het programma.

Eerder lichtten we al een tipje van de sluier op over de verduurzamingsopgave in provincie Drenthe. In dit artikel lees je onder andere meer over het initiatief ’10 miljard voor Drenthe, Expeditie Energieneutraal Wonen in Drenthe’.

Essentieel

Het Duurzaam Gebouwd Congres mag niet ontbreken in je agenda. Tijdens het plenaire programma inspireren we je met topsprekers uit de sector en reiken we de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2020 uit. Deze prijzen gaan naar het meest duurzame bouwproject en de meest duurzame opdrachtgever. In de middag ga je zelf aan de slag: er staan 36 workshops op het programma in 9 zalen, elk met het doel om je in de praktijk verder te helpen. Op 6 februari 2020 laat de bouw- en vastgoedsector zijn spierballen zien in De Bonte Wever te Assen en maken we gezamenlijk een vliegende start met Missie Duurzaam Drenthe. 

Deel dit artikel

permalink