Webinar Circulair Bouwen: toekomstgericht ontwerpen met optimaal waardebehoud

Circulair Bouwen laat zien hoe de bouw- en vastgoedsector tijdens het bouwen herbruikbaarheid van grondstoffen maximaliseert en de kringloop volledig sluit. Morgen (4 februari) leer je tijdens het webinar Circulair Bouwen meer over de kansen en het weghalen van belemmeringen van circulair opdrachtgeverschap bij koplopende organisaties en ontdek je onder andere hoe een buyer group van 8 Brabantse ‘Lentecorporaties’ hiermee aan de slag gaat. Dit is je laatste kans om in te schrijven. Zien we je online?

Verder kom je te weten hoe je gebouwen toekomstgericht ontwerpt met optimaal waardebehoud, met het Bouwwaardemodel en hebben we diverse verrassende visies voor je in petto over circulariteit, van DWA en Tauw. Onze experts beantwoorden graag je vragen en na afloop van het webinar heb jij vers perspectief en inspiratie om circulariteit concreter in je projecten toe te passen. 

Op deze pagina lees je meer over het complete programma van het webinar en hier schrijf je je in. Dit webinar is onderdeel van de Week van de Circulaire Economie. 

Deel dit artikel

permalink