Adverteren

Partners van Duurzaam Gebouwd profiteren van het grote bereik onder de juiste doelgroep met de mogelijkheid om te adverteren in zowel off- als online media. Duurzaam Gebouwd Magazine en duurzaamgebouwd.nl bieden u een podium bij de koplopers in de bouw, vastgoed en bij de overheid. U bereikt bijvoorbeeld: Architecten, Bouwbedrijven, Projectontwikkelaars, Installateurs, Ingenieurs, Constructeurs, Gebouweigenaren, Adviesbureaus, Beleggers, Woningcorporaties, Lokale overheid en Centrale overheid.

Magazine

Door het jaar heen publiceert Duurzaam Gebouwd 4 magazines met de laatste en verdiepende berichten op gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. Wij bedienen de markt met een magazine met een oplage van 18.000 stuks, verspreid onder de voornaamste spelers in de markt. Zo weet u zeker dat uw advertentie gezien wordt door het juiste publiek.

Duurzaam Gebouwd Magazine

Online

Via www.duurzaamgebouwd.nl bereikt u ruim 37.000 bezoekers per maand. Via de e-mailnieuwsbrief ruim 12.000 abonnees. Wij bieden u als partner de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner op een geteste en converterende positie. Ook hebben we posities in de nieuwsbrief beschikbaar waarmee u zich profileert als nieuwsbriefsponsor. Daarnaast is het mogelijk om plaatsing van een advertorial te bespreken.

Wilt u meer informatie of onze partnerbrochure ontvangen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Meer info Partnership

keyboard_arrow_up