Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Adverteren

Partners van Duurzaam Gebouwd profiteren van het grote bereik onder de juiste doelgroep met de mogelijkheid om te adverteren in zowel off- als online media. Duurzaam Gebouwd Magazine en duurzaamgebouwd.nl bieden u een podium bij de koplopers in de bouw, vastgoed en bij de overheid. U bereikt bijvoorbeeld: Architecten, Bouwbedrijven, Projectontwikkelaars, Installateurs, Ingenieurs, Constructeurs, Gebouweigenaren, Adviesbureaus, Beleggers, Woningcorporaties, Lokale overheid en Centrale overheid.

Magazine

Door het jaar heen publiceert Duurzaam Gebouwd 4 magazines met de laatste en verdiepende berichten op gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. Wij bedienen de markt met een magazine met een oplage van 18.000 stuks, verspreid onder de voornaamste spelers in de markt. Zo weet u zeker dat uw advertentie gezien wordt door het juiste publiek.

Online (website en e-mailnieuwsbrief)

Via www.duurzaamgebouwd.nl bereikt u ruim 37.000 bezoekers per maand.
Via de e-mailnieuwsbrief ruim 12.000 abonnees.

Wij bieden u als partner de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner op een geteste en converterende positie. Ook hebben we posities in de nieuwsbrief beschikbaar waarmee u zich profileert als nieuwsbriefsponsor. Daarnaast is het mogelijk om plaatsing van een advertorial te bespreken.

Wilt u meer informatie of onze partnerbrochure ontvangen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Meer info Partnership

Terug naar boven