Duurzaam Gebouwd Op Locatie: gelukkig en gezond wonen en werken

Je levensverwachting verhogen met vijf of zelfs tien jaar is geen utopie: door te leven in een blue zone ben je gelukkiger, gezonder en geniet je jaren langer van het leven. Op dit moment zijn er een spaarzaam aantal van die zones in de wereld en heb je geluk als je er mag vertoeven. Dit is je unieke kans om een blue zone te voelen en zelf te ervaren tijdens Duurzaam Gebouwd Op Locatie op woensdag 3 juli in Utrecht!  

Samenwerkingen voor gebieden waarin het gezond, veilig en gelukkig wonen en werken is, ondervind je aan den lijve tijdens dit event. Je hoort van onder anderen Lodewijk Hoekstra en Onno Dwars hoe zij de versnelling inzetten om natuurinclusieve en gezonde gebieden werkelijkheid te maken.  

Je krijgt tips waarmee je vandaag nog verder kunt en ontdekt hoe gemeenten en provincies innovatieve en duurzame aanbestedingen opzetten. Ook ga je met ons mee op excursie naar Cartesius, waar je de ins en outs te horen krijgt over deze gezonde en gelukkige gebiedsontwikkeling. Blue zones waren de inspiratie voor dit project en de World Health Organisation (WHO) voegde Cartesius toe aan de lijst met voorbeeldprojecten.  

Duurzaamste aanbesteding 

Tijdens deze bijeenkomst reiken we een award uit, die de duurzaamste aanbesteding beloont. Gemeenten en provincies vertellen je over hoe zij succesvol toekomstbestendige aanbestedingen opzetten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelf een duit in het zakje te doen en ons te vertellen over jouw aanbesteding.

 

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
13:30 uur Ontvangst
14:00 uur Welkom door dagvoorzitter
Marvin van Kempen (Duurzaam Gebouwd)
14:10 uur Het onderscheidend vermogen van natuurinclusief bouwen
Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel)
14:30 uur Blue Zones worden exportproduct van Nederland
Onno Dwars (Ballast Nedam Development)
14:50 uur keyboard_arrow_downUitreiking Prijs voor Duurzaamste Aanbesteding

Gemeenten en provincies vertellen je over hoe zij succesvol toekomstbestendige aanbestedingen opzetten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelf een duit in het zakje te doen en ons te vertellen over jouw aanbesteding.

15:15 uur keyboard_arrow_downExcursie Cartesius

Je krijgt de ins en outs te horen over deze gezonde en gelukkige gebiedsontwikkeling. Blue zones waren de inspiratie voor dit project en de World Health Organisation (WHO) voegde Cartesius toe aan de lijst met voorbeeldprojecten. De kans om een blue zone te voelen en te ervaren!

16:45 uur Netwerkborrel
17:30 uur Einde bijeenkomst

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up