Partners

BMN

Leverancier / groothandel

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Over BMN

BMN staat voor Bouwmaterialen Nederland. 'Doen we' is niet voor niets onze lijfspreuk. We doen namelijk heel veel.

We bieden onze klanten een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap.

Daarnaast bieden we de klant verschillende diensten en oplossingen. Met elkaar de kwaliteit van de bouw vergroten, daar gaan we voor. Dat doen we door de professionele bouwer de helpende hand te bieden met onze eigen merken en expertises.

BMN is onderdeel van Building Materials Europe (BME) en valt hiermee onder de beursgenoteerde multinational Blackstone Group. Building Materials Europe (BME), met hoofdkantoor in Schiphol, is een van Europa's toonaangevende en snelstgroeiende business-to-business distributeurs voor bouwmaterialen met leidende marktposities in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Over Greenworks

Greenworks, een duidelijk herkenbaar assortiment circulaire, duurzame bouw- en installatiematerialen. Greenworks sluit aan op huidige regelgeving en de rekeninstrumenten GPR Gebouw, GPR Materiaal en Breeam-nl. Greenworks is tot stand gekomen na afstemming met de instrumenteigenaren en het ministerie van BZK.

De Greenworks productbladen geven inzage in 11 duurzame materiaal- en productie eigenschappen van het betreffende product, afgeleid van levenscyclusanalyse. Naast milieukenmerken kennen we vijf comfort kenmerken waaraan te zien in welke mate de duurzame Greenworks producten bijdragen aan comfortabel leven.

In de Greenworks Academy bieden wij thematische- en maatwerktrainingen aan en strategische sessies rondom alles wat met duurzaam bouwen te maken heeft. Ook voor actuele regelgeving zoals BENG, WKB en luchtdicht bouwen kun jij bij ons terecht. Voor meer informatie zie www.greenworks.nl

Naast kennisoverdracht geven wij projectadvies bij selecties en aanbestedingen waar circulair en biobased bouwen een onderdeel zijn.

Greenworks is onderdeel van de BMN Groep met als strategische installatiepartner Koninklijke Oosterberg Meer dan 60 leveranciers, externe deskundigen en andere organisaties leveren dagelijks hun bijdrage aan een duurzaam gebouwde omgeving.

 
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Celsiusbaan 10
3439 NC Nieuwegein

Telefoon: 088-6337202


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up