Djordy van Laar

Djordy van Laar

Adviseur @ IGG Bouweconomie

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Djordy (1989) voltooide in 2015 zijn Master Building Engineering aan de TU Delft. Tijdens zijn afstudeerproject hield hij zich bezig met het optimaliseren van ‘demontabele’ en ‘modulaire’ stadions. Duurzame bouwconcepten die vandaag de dag steeds meer aan populariteit winnen.

Na een korte periode bij Octatube in Delft, begon Djordy in 2016 bij IGG Bouweconomie. Hier droeg hij als bouweconomisch adviseur bij aan diverse woning- en utiliteitsbouw projecten zoals Oosterdokseiland Kavel 5b-6, ook wel bekend als het hoofdkantoor van Booking.com; ‘HAUT’, de – voorlopig – hoogste houten woontoren van Nederland; de renovatie van de ‘Goede Doelen Loterij’ op de Zuidas; en de zoveel mogelijk circulaire ontwikkeling van The Dutch Mountains.

Zowel tijdens zijn studie als in zijn professionele loopbaan wordt Djordy gedreven door innovatie. Binnen zijn projecten probeert hij bestaande grenzen te verleggen en op deze manier maximale waarde te behalen voor de klanten die hij bedient. Die maximale waarde is vaak een samenspel tussen (lifecycle) kosten versus opbrengsten, duurzaamheid en maatschappelijke waarde. De kwaliteiten van Djordy komen het best tot uiting in de strategische ontwerpfase, wanneer de business case van projecten aan bod komt en waarin hij abstracte concepten als ‘innovatief’, ‘duurzaam’, ‘circulair’, ‘energieneutraal’, ‘gezond’ kan vertalen naar concrete waarde en kosten voor zijn opdrachtgevers.

Sinds zijn deelname aan de collegereeksen over Business Development en Big Data (Nyenrode) houdt Djordy zich bezig met de ontwikkeling van IGG op het gebied van (big) data, automatisering en innovatie. Door middel van het opstellen van een strategie; gerichte partnerships; pilots en tools draagt hij bij aan de verandering van IGG naar een zoveel mogelijk data-gedreven organisatie.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

IGG Bouweconomie
Adviesbureau

Postadres
Palmyraplaats 198
2624NP Delft

Telefoon: 0645010123


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up