Ivo Hanssen

Ivo Hanssen

Directeur @ Interduct

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Mijn naam is Ivo Hanssen, directeur en mede-eigenaar van de Interduct groep.

Ik ben 44 jaar, getrouwd en heb 2 jonge kinderen.

Na de Havo heb ik er, mede dankzij een landelijke campagne, voor gekozen om een technische opleiding op MBO niveau te gaan volgen. Aan deze opleiding (stage) heb ik mijn eerste Job als service monteur mechanische ventilatie, overgehouden. Na een vervolg job als servicemonteur voor een totaal installateur, heb ik daar de stap mogen maken om als werkvoorbereider aan de slag te gaan.

Zonder echt een einddoel voor ogen te hebben gehad ben ik altijd “nieuwsgierig” geweest naar de functie van mijn “leidinggevende”. Het is mij steeds gegund geweest om een stap te maken in de organisatie. Na diverse opleidingen, trainingen en dik 20 jaar werkervaring heb ik uiteindelijk de kans gekregen om te participeren in de Interduct Groep (waarvoor ik al eens 10 jaar heb gewerkt).

Deze job en verantwoordelijkheid voelt enorm goed. Het is een voorrecht om elke dag te mogen werken met een ontzettend enthousiaste, ervaren maar toch ook nog leergierige groep collega’s die elke dag opnieuw een topprestatie leveren. Dit geeft ons als directie team (een 3 eenheid met diverse achtergronden) een geweldige stimulans en drive om door te blijven ontwikkelen om zo klaar te zijn voor de toekomst.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up