Lianda Sjerps-Koomen

Lianda Sjerps-Koomen

Programmadirecteur @ TKI Urban Energy

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Lianda Sjerps-Koomen coördineert binnen TKI Urban Energy de innovatie in de bouw en de warmtetransitie naar “aantrekkelijk aardgasvrij”. Met bedrijven, kennisinstellingen en overheden ontwikkelt ze dit innovatieprogramma als basis voor innovatieprojecten én de nationale subsidieregelingen daarvoor. Ze heeft bijna 25 jaar (management)ervaring in energie en duurzaam bouwen, opgedaan in het bedrijfsleven, bij lokale overheid en in de wetenschap.

Het urban energy programma bestrijkt een range van innovaties voor gebruikers van gebouwen, transitie in wijk energie infrastructuur, integratie en (ver)bouw, tot en met technologie voor machines om de componenten te maken. Van aardgas naar duurzaam brengt energie zichtbaar dichtbij. Dat kan al. Maar om het tempo te halen dat nodig is, moet het aanbod door en voor de bouw aantrekkelijker. Goedkoper, mooier, compacter, stiller, makkelijker. Goed verbonden technisch en tussen partijen. In alle wijken vraagt men daar de komende jaren om. Bent u klaar voor die enorme markt? Uit het urban energy programma komen nieuwe producten, diensten en tools. U kunt meedoen: bepaal de koers van het programma, benut de innovaties of ontwikkel de uwe zelf. Om investeringen mogelijk te maken worden deals voorbereid, zodat de varkenscyclus uit te bouw raakt. En er is nog subsidie verkrijgbaar ook.

Voor meer info over tki urban energy, deelnemerschap, de nu al ruim 300 projecten,  subsidieregelingen en het innovatieprogramma zie www.tki-urbanenergy.nl

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up