Onno de Wal

Onno de Wal

Directeur @ BIK Bouw

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Onno de Wal mede-eigenaar van BIK bouw, een bouwbedrijf waar samenwerken in de bouw hoog in het vaandel staat. 

Loopbaan
Na afronding van de opleiding Bouwkunde ben ik werkzaam geweest bij BAM Woningbouw. 
Bij BAM Woningbouw heb ik samen met mijn huidige compagnon - Jasper Sluimer – het W&R Renovatie concept opgezet. Dit concept hebben wij mede verder gebracht door de realisatie van meerdere ambitieuze projecten zoals; 153 Passiefwoningen te Kerkrade, 10 Activehouse woningen te Montfoort, 28 Passiefhuiswoningen te Enschede en de ketensamenwerking met MN om meer dan 1000 woningen naar minimaal label B te brengen door heel Nederland. 

Ambitie

Bij BIK bouw werk ik met heel veel plezier aan het opzetten van duurzame samenwerkingen, projecten, adviezen en innovatietrajecten. Op dit moment stop ik mijn energie in de uitrol van het 2nd skin concept waarmee wij bestaande woningen zeer energie zuinig maken tot en met Nul op de Meter. Het eerste pilotproject van 12 portiek etage woningen voor Waterweg Wonen hebben wij naar NOM gebracht en is succesvol afgesloten. Dit project heeft door de goede samenwerking een vervolg gekregen van 183 woningen naar A++.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up