Willem-Jan Hanegraaf

Willem-Jan Hanegraaf

Programma manager vernieuwbouw | Hoofd Bouwbureau @ Rijnstate Ziekenhuis

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Willem-Jan Hanegraaf (1978) heeft in de afgelopen 15 jaar ruim ervaring opgedaan in project- en programma management in de gezondheidszorg en meer specifiek binnen ziekenhuizen .
Na het afronden van zijn studie heeft Willem-Jan een breed scala aan project- en lijn (interim) functies ingevuld voor zowel Opdrachtnemers, adviseurs als Opdrachtgevers.

Na een periode van 3 jaar waarin hij diverse interim opdrachten vervulde voor deze organisatie is Willem-Jan sinds 2014 in dienst van ziekenhuis Rijnstate waar hij momenteel verantwoordelijk is voor het integrale vernieuwbouwprogramma en voor de aansturing van het bouwbureau. Het vernieuwbouwprogramma omvat momenteel een opgave van ca. € 150 miljoen euro en is globaal gestoeld op vier pijlers

  • Nieuwe processen
  • ICT & Medische Techniek
  • Inventaris
  • Bouw & installaties

Rijnstate is sinds 2013 gestart met toepassing van BIM binnen haar projecten en met deelname aan het Europees onderzoeksproject  ‘Streamer’ waarin onderzoek wordt gedaan naar bijdrage van BIM in de vroege fase van het ontwerpproces op energie efficiënt ontwerpen. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up