Ga mee #VanGasLos

Ga mee #VanGasLos

Duurzaam Gebouwd gaat in 2018 #VanGasLos. Het hele jaar lang besteden we op verschillende momenten aandacht aan dit thema. Op deze pagina houden we je op de hoogte over alle hoogtepunten en kijken we vooruit naar dat wat nog komen gaat.

Door deze pagina na je bezoek in de gaten te houden, blijf je continu up-to-date over dit thema en vind je alle relevante informatie handig op één plek.

Zo blikken we hier terug op het evenement Duurzaam Gebouwd op Locatie: #VanGasLos en bieden we je de mogelijkheid om onze whitepaper te downloaden. Bovendien zullen we hier ook de hoogtepunten van het Duurzaam Gebouwd Congres: #VanGasLos in het Cultuurgebouw te Hoofddorp tonen en verwijzen we je naar de inspirerende video's van Duurzaam Gebouwd LIVE #VanGasLos op Building Holland. Daarnaast laten we je door middel van een handige tijdlijn zien waar we zitten op de weg naar #VanGasLos.

Whitepaper #VanGasLos

Meer inspiratie? Download onze whitepaper #VanGasLos. Dit mag je ervan verwachten:

  • De opgave waar we met zijn allen voor staan
  • Een roadmap naar een gasloze voorraad in 2050
  • Inzicht in de uitdaging van corporaties
  • Voorbeelden van koplopers
Download

#VanGasLos

VanGasLos

Tijdens onze evenementen en op onze website belichten we de vijf inhoudelijke componenten van de uitdaging om #VanGasLos te gaan. Deze vijf componenten zijn:

  • De opgave: wat is nu eigenlijk de totale opgave waar we met zijn allen voor staan?
  • Financiering: Hoe financieren we deze transitie?
  • Beleid & Strategie: Welk beleid en welke strategie voert de corporatiewereld?
  • Bewonerscommunicatie: Hoe krijgen we de particuliere huiseigenaar van het gas af?
  • Oplossingen vanuit de markt: Welke innovaties biedt de aanbodkant van de markt?

Waar en wanneer?

We zijn in 2017 al begonnen met het uitbrengen van onze whitepaper #VanGasLos in oktober en het evenement Duurzaam Gebouwd op Locatie: #VanGasLos. In februari 2018 was het succesvolle Duurzaam Gebouwd Congres. Tijdens Building Holland 2018 zijn we met Duurzaam Gebouwd LIVE een hele dag #VanGasLos gegaan. Je vindt de hoogtepunten en keynotepresentaties op ons YouTubekanaal.

Ga mee #VanGasLos

De volgende stop is in augustus, wanneer we de whitepaper Bewonerscommunicatie #VanGasLos uitbrengen. Wil je deze niet missen? Maak van vast een gratis account aan, dan weer je zeker dat je de whitepaper kan downloaden.

Account aanmaken

Interesse?

Wil je alles meemaken omtrent #VanGasLos en daarnaast op de hoogte blijven van alle andere inhoudelijke thema's, in contact komen met onze experts en actief meewerken aan de verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector? Treed dan toe tot ons integrale netwerk. Dit kan op verschillende manieren. We leggen je graag uit hoe:

Meer informatie

Terugblik

Benieuwd naar de terugblikken van de evenementen rondom #VanGasLos die reeds zijn geweest? Bekijk hier de terugblikken.

c125 c162 c184
Duurzaam Gebouwd Op Locatie: #VanGasLos
dec07

Duurzaam Gebouwd Op Locatie: #VanGasLos

access_time09:00 - 12:45
location_onItho Daalderop, Lingewei 2, Tiel
Informatie & terugblik
keyboard_arrow_up