Welkom bij Duurzaam Gebouwd

Bouwgenootschap vergroot haar impact

We hebben de jonge, snel groeiende community van het Bouwgenootschap gekoppeld aan de nog grotere community van Duurzaam Gebouwd. Hiermee slaan wij een brug tussen ons hoofdthema Samenwerking in de bouw & infra en de huidige hoofdthema’s binnen Duurzaam Gebouwd: circulair bouwen, de energietransitie en slim & gezond.

 

Wat betekent dit?

De website van het bouwgenootschap zal je voortaan naar Duurzaam Gebouwd leiden. De thematiek van het Bouwgenootschap is opgenomen als een nieuw hoofdthema binnen Duurzaam Gebouwd, onder de noemer Innovatieve samenwerking. De subthema’s onder Innovatieve samenwerking blijven: aanbesteden, contracten, bouw- en beheerprocessen en cultuur en verandering. Innovatieve samenwerking krijgt een prominente plek in de mediamix van Duurzaam Gebouwd (website, magazines, nieuwsbrieven, social media). De huidige partners van het Bouwgenootschap vormen voortaan een ‘special interest group’ binnen het netwerk van Duurzaam Gebouwd. 


Ja, en dus?

Met deze koppeling worden we de grootste community in zijn soort in de Nederlandse bouwsector. We bereiken meer dan 30.000 unieke professionals met onze media en evenementen. En we zijn bouwbreed: van bouw & vastgoed tot infra & openbare ruimte. Samen met jullie kennis en ervaring hebben we dus alles aan boord om een grote bijdrage te leveren aan onze nieuwe missie: Samen werken aan het verduurzamen van onze gebouwen, infrastructuur en omgeving.

Op de hoogte blijven?

Ben je lid van de bestaande nieuwsbrief van het Bouwgenootschap dan blijf je automatisch op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom het thema Innovatieve samenwerking in de bouw & infra. Wil je ook regelmatig nieuws ontvangen over andere thema’s binnen Duurzaam Gebouwd? Abonneer je dan hier op de dagelijkse of wekelijks nieuwsbrief. Wil je actiever participeren binnen onze community? Download dan hier onze brochure en overweeg eens om Partner te worden van Duurzaam Gebouwd.

Heb je vragen en/of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Stuur dan even een mail naar mhulshof@acquirepublishing.nl en wij nemen contact met je op!

keyboard_arrow_up